gkc1 Merhabalar Oğlum 1,5 aylık , 2 haftadır falan 3-4 günde bir kaka yapıyor , bu normal mi başına gelen var mı ya da düzene girmesi için öneriniz ?
pgoktasss gkc1 kakasını yaparken keçi kakası gibi top top yapmıyor ve ağlamıyorsa çok normal benim oğlumda 1aylık olduğunda her gün kaka olayını kaldırdı 2günde bir bazen 3günde bir yapıyor bezi taşırıyor hatta o zaman 2 dakika içinde 🙈 ama çok normal doktora götürmüştüm bende ama doktorumuz 10 güne kadar normal olduğunu söylemişti🙏🏻
seymafur Benim bebeğim 49 günlük benimki de öyle 10 gün buluyor doğduğundan beri böyle doktor normal dedi arızeyrinysğı içirebilirim bikaç çay kaşığı dedi hergün kilo alımı normalmi
gkc1 @seymafur Evet kilo alımı normal endişe ettim biraz her bezi açtığımda dolu olurdu normalde şuan sadece ıslak umarım düzelir bir an önce 🙃
gkc1 @pgoktasss evet yaptığında ishal gibi baya dolduruyo bezi sıvı şekilde gazı falan da çıkıyo sadece kaka yok iki gündür
pgoktasss gkc1 endişelenmeyin kabız olmadığı sürece çok normal, endişelenip doktora gitmiş biri olarak tecrübem bu şekilde ama ishal gibi çok su şeklinde ise de yine bi takipli doktorunuz ile iletişime geçebilirsiniz