betul97_ Leylaa_ Karnabaharı küçük ağaç ağaç ayıklayıp haşlıyorum suyuna biraz süt ve tuzda koyuyorum. Hoşlandıktan sonra sürüyorum una biraz tuz koyup bulayıp kızartıyorum üstüne de yoğurt yapıyorum eşim hiç sevmiyormuş ben öyle yapıyorum bayılıyor😅😅
Ezgikrkl Leylaa_ Önce karnıbaharı doğuyorum. Sonra haşlıyorum. Haşlandıktan sonra bir tabağa 1 su bardağı un, 1 tabağa 3 yumurta başka bir tabağa daha galeta unu koyuyorum üzerlerine biraz tuz ekliyorum. Önce una sonra yumurtaya en son da galeta ununa bulayıp kızmış yağa atıyorum ama yağ patates kızartması kadar çok olmayacak yağ bittikçe üstüne eklerseniz o şekilde kızartıyorum çok lezzetli oluyor ☺️
Mavigokyuzu Leylaa_ benim yaptıklarım da yumusuyor, yani ben yemek konusunda da pek iyi değilim sanırım zaten 😅 karnabaharı çıtır yaparsam belki evde yerler, yoksa onun dışında bu sebzeyi tek ben yiyorum 😅
Kumpr Leylaa_ haşlayıp yapınca çıtır olmuyor geçen gün yaptım çok güzel oldu. Çiğ karnabaharı 2 yemek kaşığı mısır unu, 2 yemek kaşığı galeta unu, 1 şişe maden suyu, tuz istediğin baharatları atıp güzelce soslayıp fırınıyorsun misss çıtır çıtır oluyor