NewMomm1 Prenses21 bana böyleleri hiç samimi gelmiyor. Olaylar olup biterken neredelermiş. Yapan kadar susan da suçlu.
Noname21 Prenses21 Didem arslan gibi bir kadının programı nı izlemem sadece reyting için kariyerini mafetti acıdan nemalanan bir kadına dönüştü spiker ken çok seçerdim saygı duyardım yazık oldu Kendi bile bulmuş olabilir aylarca döndürür şimdi aynı muhabbeti
NewMomm1 bisenakillisinzaten kapatılan hastanelerden birinde çalışıyormuş. Anlatabildiğine göre şahit yani. Yoğun bakımda herkesi bilerek öldürüyorlar ve ölenleri yoğun bakımda tutuyorlar bir kaç gün diyor.
Prenses21 bisenakillisinzaten hemsire evet sonra isi birakmis ve baska hastanede calismamasi icin hemsireyi tehtit ediyolarmis
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Noname21 ben didemin hiçbir ciddi olayı çözdüğünü görmedim ki. Annem bakıyor, sinir oluyorum. Geçen seneki konuk, bi yıldır programda, hiç bir şey ileerlenmediği halde izliyorlar. Kadının sesini bile tahammül edemiyorum
Noname21 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aynen saçma sapan insanları topluyor birde havalar da Fulya da bir ara yeltendi bederemedi bıraktı edebiyle bunda utanmak ta yok