Aysenur3440 kızlar bebeğim yarın tam 3 aylık uykuya dalmada ciddi problem yaşıyoruz sizde durumlar nedir çok bunaldım
3458 Aysenur3440 Bizimki de 3 ay 15 günlük resmen uykuya direniyor özellikle gündüz en uzun uykusu yarım saat 🤦♀️
ebrarkusuum Aysenur3440 biz de 3 ay 12 günlüğüz bizimde öyle gündüz çok az uykumuz var gece de dalana kadar saatler geçiyor 12 den önce çok nadir uykuya geçiyoruz
asaf3467 Aysenur3440 3 ay 28 günlük benim oğlumda uykuya geçiş baya zor bizimde gece heleki 4 den aşağı uyumuyor 😔
tevhide37 Aysenur3440 benimkide 3.5 aylık birde sünnet yaptırdık aşırı huzursuz gecede sürekli uyanıp söyleniyor gündüzde akşam 6 ya kadar uyumuyor uyursada max 30 dk 🥹Allah hepimize kolaylık versin gerçekten herkes çok basit görüyor bebek bakmasını erkekler özellikle. Hele benim gibi gurbette kimseniz yoksa çok daha zor. 😢
rtako 4 ay 7 günlük son 10 gündür en kötü zamanları yaşıyoruz. Atak diş ne varsa yaşıyoruz herhalde birde 4. Ay aşısı olduk o gün ateş, huysuzluk, uykusuzluk gümbür gümbür geldi. Tüm zamanların en zor zamanları 🥲
tevhide37 tevhide37 tabi bide eş sorumluluğu yemek sorumluluğu üstüne de kilo problemi spor yapıyorum zar zor bakalım artık o uyumadan yapabilecek miyim hiç yatmak istemiyor ikiye bükülüyor kaldır beni diye dönmeye başlıyor yatakta da artık belkide pipisi acıyor da öyle yapıyor bilmiyorum.