Blackberry Kızlar aranızda bilen var mı acaba ben de öğrenmek istiyorum çok seviyorum iğne oyasını ama gereksiz pahalı kendim yapıp takmak istiyorum nasıl öğrenebilirim ne kadar sürer tam olarak öğrenmem tecrübeli olan varsa bilgi verebilir mi
Dmt-01 Blackberry youtube da çok güzel kolay anlatan videolar var.Ben ilk öğrenmek istediğimde bi arkadaş anlattı gösterdi bi türlü öğrenemedim pes ettim aradan biraz zaman geçince annem birinin yapıp parayla sattığını söyledi ve söylediği kişinin yaptığı iğne oyasını gördüm o kadar kötü ki dedim ki o yapıyorsa ben alasını yaparm dedim öyle video izlemeye başladım.Önce çimen denilen alt kısımlarını yapmayı öğrenin gerisi aynı mantık zaten.deneme için gereksiz bi kumaş parçasında denemeler yapın kolayca öğrenirsiniz
pasaklisinkukuli Blackberry hayalindeki o çiçeklerse cookk tecrübe gerekir ben 1 ay kursa gittim yine de yapaöıuorum o çiçekleri
Cananne12 Blackberry Öğretici videolar izleyin. Eski Bi baş örtüyü deneyerek öğrenirsiniz. Pratik yaparak eliniz düzgünleşir. Güzel olur, zevkli iş iğne oyası yapmak
Blackberry pasaklisinkukuli ay evet onlar 😃çok güzeller emek istiyor iğne oyası gerçekten yaparım inşallah