ela406_ Bebeğim pazartesi günü sünnet oldu bardak koymama rağmen bugün kaka bulaşmış sargıyıda çıkaramıyorum yapışmış biraz temiLedim ama tam gitmedi bir sorun olurmu doktorada ulaşamadım bunu yaşayan varmı
zeynocann ela406_ bizim doktor buzdolabı poşeti önerdi kesip melhemi suruyorduk kapatoyorduk hiç bir sıkıntı yaşamadık isterseniz sizde öyle yapın
Gizmokzilla ela406_ biz hiç bardak koymadık doktorumuz idrarın içinde ki amonyağın daha hızlı iyileştireceğini söyledi çünkü. Ve cidden de 5 günde nerdeyse tamamen iyileşti kaka da bulaştı bu süreçte nazikçe temizledim bir sorun olmadı🌸
meeese zeynocann buzdolabi poseti bize de önerdi ama yine de kak bulaştı. Siz bardak koyuyor muydunuz? Bugün ilk gün ama bebegim çok ağlıyor meme emmiyor. Kaka bulaştırma ılık su ile yıkayın dedi doktor yaptık. Çocuğu yatırımcı ağlıyor artık çok huylandi. Sürecinin nasıl geçti?
Nurdan1126 Gizmokzilla aynen bizde öyleyiz bizde sargı da yoktu. Karton bardak koyuyoruz biz ama çiş iyileştiriyor gerçekten krem falan da sürmüyoruz çok hızlı iyileşiyor
userbsss Gizmokzilla merhaba bizde ye i sunnet oldukda bana da koyma dedı doktorum su an sarılı şekılde duruyor 2 hün kapalı kalsın dedı kremlerını de 2 gün sonra mı surmeye baslıcam acaba
Gizmokzilla Nurdan1126 biz bardak sargı bezi hiç bi şey yoktu sadece bezini değiştirdikçe uyuşturucu krem sürdüm beze de yapışmaması için yoksa bence de ona da gerek yoktu 🌸
Nurdan1126 Gizmokzilla kartondan bi an önce kurtulmak istiyorum kendisi de çok rahatsız oluyor bence. Çok geçmiş olsun bu arada
zeynocann meeese ilk gün çok kötüydü poşet kullanıyorduk bulasinca temizliyorduk kremini düzenli kullandık hareketlerine dikkat ettik ağladıkça emzirdim öyle geçti
Gizmokzilla userbsss yani bizim hiç sargıda da kalmadı doktorunuza sormanız daha doğru olur o yüzden 💐