Oğlum 8 buçuk aylık 3 haftadır nezle 3 hafta önce Dr götürdüm diş döneminde nezle gribal enfeksiyonlae normal dedi film çekti ciğerleri temiz dedi tam geçti gibi oluyor hop bakıyorum sabah özellikle burun akıntısı devam ediyor öksürükte eşlik ediyor ara ara bı bakıyorum bı gün yok burun akıntısı ve öksürük bı gün sonra yine tekrar halsizlik iştahsızlık yok keyfi yerinde ateşi yok ama buna rağmen geçmemesi canımı sıkıyor sağlık ocağına sorayım dedim götürdüm ciğerleri dinleyip öksürük için şurup verdi ama yok halen aynı eşimle 2 buçuk ayrıyız babamın evindeyim babamgilin evinde doğalgaz yok ısınma elektrikli soba ile ya da doğalgaz sobası ile eşimle olan evde buhar makinesi çalışıyordu oğlumun odasında ev ise sıcaklığı 22-24 arası değişiyordu burada ise sıcaklık 19-21 arası değişiyor buhar makinesi de orada kaldı boşanma sürecinde oglumumu perişan ediyorum diye içim içimi yiyor geçsin su nezle öksürük diye yapmadığım kalmadı burun temizliği pekmezli karışımlar vs babasını affedemiyorum affedilecek bi yer de bırakmadı ama oğlum öksürdükçe iyi veya kötü eş otursa mıydım sıcak evde oğlum hasta olmaz mıydı acaba düşüncesi kafayı yiycem ya da buraya 2. El fan ısıtıcı mı alsam yattigımız odaya diye düşünüyorum bilmiyorum