Celalbebek Merhaba bebeğim 1 aylık 1. Aysonu aşısını dün yaptırdık ateşi 37,5-37 C arasında aşının yan etkileri arasında var alından ölçülen ateş kaç olmalı kaç olunca hastaneye gitmeliyiz yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Ikrazumra19 Celalbebek atesi gayet normal atesi var demeniz icin 38 ve ustu olmasi lazim hastaneye gitmenize gerek yok bir cay kasigi calpol verirsiniz ama gerek olucagini sanmiyorum 1 aylik asi ates yapmiyor
[silindi] Celalbebek 37,5/38 i geçmedikçe müdehale etmenize gerek yok. Aşı ateşinde genelde doktora gitmenize gerek kalmaz ilk gece ateşli geçer sonra toparlar. 2.aydan önce doktorunuza danışmadan calpol vermeyin. Kullanılmıyor 2.aydan önce o ilaçlar çok aciliyet olmadıkça.
010719 37.5 üstüne Çıkarsa ateş oluyo diye bilşyorm doktorunuzn numarası yok mu bi arayıp sorun isterseniz calpol şurup bi çay kaşığı verebilirsinz diye biliyorm
Celalbebek Taylol ateş düşürücü var evde ondan verdim aşının ikinci günü yarın sabah dolacak inşallah geçer biraz huzursuzlukta vardır
Zeynep_sare19 Küçük bebeklerde ateş olmaması gerekıyormuş benım kzımda ıkı aylıkken atesı olmuştu doktorlar olamaması lazım dedı enfeksıyon kapmış ve 1 hafta hastanede yattık tedbırı elden bırakmayın bence
Celalbebek Zeynep_sare19 bizde daha yeni çıktık hastaneden bronşit atlattık acaba ondan dolayı mı var ateşi