0710yusuf Kızlar terletmeyen uyku tulumu öneriniz varmı. Araştırma içerisindeyim. Atopik cildimiz var bide çok terliyoruz. E bebekten aldığım tulum elyaflı tetikledi egzamayı. Oğlum uyurken çok terliyor. Deneyimli anneler bilgilendirseniz çok ihtiyacım var
kikiroz21 0710yusuf valla owli falan çok pahalıydı ben de e bebekten aldım daha kullanmadım baktım ikisinin de iç dolgusu polyestermiş alayım dedim hata mı yaptım acaba
3kedili2bebekli 0710yusuf rainbowuykutulumlari var Instagram’da bakın derim içi muslin dışı pazen yada çift kat pazen yapıyor terletmiyor elyafsiz
Matildanil 0710yusuf kesinlikle kidzee markasını öneririm çok memnunum 1 tog kullanıyoruz ama alırsanız mutlaka 2-3 yaş büyük alın. Biraz pahalı ama hakkediyor
0710yusuf kikiroz21 ben alırken çalışana sordum mesela terletir mi diye. İçine zıbın giydirirseniz terletmez dedi. Pişman oldum aldığıma 1 2 sefer giydirdim baktım terliyor bir daha giydirmedim. Uyurken çok sıkıntı
0710yusuf kikiroz21 cidden tutumlar çok pahalı ya bende 1 tog almıştım ona rağmen cidden memnun kalmadım
kikiroz21 0710yusuf e bebekteki tulumlarda da cilde değen kısımlar %100 pamuk yazıyor neye göre ayıracağız anlamadım ben de
0710yusuf kikiroz21 bende öyleyim valla yinede tulumu deneyin inşallah terleme problemi yaşamazsınız. Benim oğlum terleyen bi bebek genetikmi bilmiyorum doktorlar ona bisey yapamayız dedi. Tahlilde almadılar bunun için
0710yusuf kikiroz21 göğsüne sırtına bez koyuyorum neyle yatırcağıma şaşırdım. Ortam serin bide aşırı sıcak degil. Ensesiyle göğsü soğuk oluyor hemen terden
0710yusuf kikiroz21 hm ye baktım şimdide %100 pamuk yazıyor bide dokusu elyaf diyor. Fiyat 350 alsam pişman olurmuyum bilmiyorum penye gibi ama pijama tulum