ayfer77_ Bebeğim tam 1 aylık kollarında böyle döküntüler çıkmaya başladı ne olabilir aile hekimine göstericem ama stres oldum ne olabilir lütfen yardimmm
efnanveannesi35 ayfer77_ bizde aynı durumdayız 4 aydır nereye götürdüysem uyuz dediler ilaç verdiler bir işe yaramadı halada devam ediyor bi doktora götür ama çok kötü olmuş
Miniktazmanya ayfer77_ el ağız hastalığıda olabilir bi doktora danışın isterseniz rabbim şifa versin miniğe🤲
kedilipicama ayfer77_ canım post açmıştım yeni görmüşsün dur belki bnm bebeğim de 2 aylık aynı bu şekilde vücudu hastane gıttık bugün uyuz olmuşuz bnde aynıyım.. Salgın mıs
efnanveannesi35 ayfer77_ çok zaman geçmeden doktora götürün burayada durumu ne haber edin benim kızımda böyle ama uyu diyolar bize
efnanveannesi35 ayfer77_ 4 aydır böyleyiz bu daha geçmiş hali geceleri yatmıyo kaşıyo sürekli ayaklarını ellerini
ayfer77_ efnanveannesi35 yarın aşı için sağlık ocağına gidicez doktoruna bı göstericem sonra bi çocuk doktoruna da görünürüz stesten uyku tutmadı
ayfer77_ efnanveannesi35 Rabbim şifa versin benimki de çok küçük kaşınıyomu rahatsız ediyo mu anlayamıyorum çocuklar hasta olmasın ya
ayfer77_ karaniremm iki gündür geceleri bi huzursuzluğu var ama gaz sorunuda yaşıyo biraz ona yormuştum açıkçası