ArifeNurDuman Ilkgozagrim bizim doktorumuz purferro verdi hiçbir katkı maddesi yok. Fakat dişler çıkınca başka damlaya geçicez çünkü dişleri boyuyormuş
Miraymenesa Benim kızım 5 +12 günlük bende sağlık ocağının verdiği kan ilacını verdim sonra burda zararlı denilince kestim ama farklı bir kan ilacına da başlayamadım çocuğa zararı olur mu şimdiye kadar aksattığım için
deletedmom4842 Miraymenesa Olmaz ama kan ilacı kullanmak gerekiyor kısa zaman içinde başka bir damla alıp kullanabilirsin
Yagmurduru deletedmom4842 kan damlasını kullandınız mı nasıl bir yan etki oldu mu bebekte . Bende başlamayı düşünüyorum da . Sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum . Doktora sormadan bişey olur mu diye korktum almaya
deletedmom4842 Yagmurduru Canım internetten aldığım İçin kullanmaya cesaret edemedim ya araştırdım biraz merdiven altı ilaçlar olabilir diye tedirgin oldum bende eczaneden alacağım
Deletedmom20 deletedmom4842 adadım dr bize ferra sanol kan şurubu verdi kullanıyorum bi haftadır memnunum sen de bi dr kontrolünde başla yenisine istersen. Benim Bebiste kansızlık çıktı yoksa ben hic başlamamıştım.
Zamanlagelen deletedmom4842 biz sidefer kullaniyorduk purferro burdan okuyup esime aldirdim ama igrenc bir kokusu var bebegim hic sevmedi icmiyor agzi gozu de simsiyah oluyor sideferi iciyordu yine.. siz kullanabildiniz mi
Lovebaby [bilinmeyen] purferroyu kızım öğütüyor ve çıkartıyor ağzından yutamıyor🥴 sidefer in tadı nasıl ondan mı alsam?
bynduru [bilinmeyen] Pur ferro yu eczaneden alicam ama nasil ayarlayip vvericem bilmiyorum kiloya gore degil sanirim@Liya#402742 Lovebaby [bilinmeyen]
Lovebaby bynduru Ben benim Duru’ya kilo başına 1 damla veriyodum, 7 kilo 7 damla gibi😊 mutlaka önlük takın leke bırakıyor
ikos58 Fermix, floradix, purferro, nutrigen, myiron Mühendisinoğlu yıldızlar listesini böyle paylaşmıştı temiz içerikliler. Biz de bu ay başlıycaz purferro nun yeni üretimlerinde şeker varmış dikkat etmek gerek.
bynduru Lovebaby tesekkur ederim.Yanlis bir sey yapmak istemiyorum.o yuzden kilo basina bir damla olduguna emin olmak istiyorum