kandemir1 Kızlar oğlum 2 aylık benim gözüm kahverengi eşimin yeşil mavi karışık su yeşili gibi sizce oğlumun göz rengi açılır mı koyulaşır mı şuan gri gibi bazen yeşil bazen kahverengi oluyor foto eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum
Azra00 kandemir1 bebeğim gözü koyu lacivertti şuan mavi 13 aylık, gri yada lacivert görünüm varsa gözünde mavi olablr
Hayat_2023 kandemir1 Eşinizden dolayı renkli olma ihtimali yüksek gibi, benim göz rengim ela, eşimin kahve olduğu halde , oğlumun mavi kaldı gözleri değişmedi, 13 aylık.
Duriskonunannesiii kandemir1 bizimkinin gözleri gri yeşil gibiydi ,şimdi oda ışığında açık kahverengi,ışıkta ela gibi duruyor 😊
kandemir1 Azra00 ayy inşallah bizimde mavi olur iki çocuğum daha var onların kahverengi bari bu babasının göz rengini alsın 😀
Azra00 kandemir1 AA o zaman kahve ela olabilir yeşilde olablr benim kuzenim çocukları da ela oldu dediğiniz renkti
kandemir1 arelinannesi1 sanırım griler kahveye dönüyor lacivert olanlar maviye dönüyor çoğu kişiden öyle duydum 🥺
Azra00 kandemir1 canım ben mavi gözlüyüm eşim mavi gözlü, kendi annem babam kardeşim mavi gözlü, eşimin sadece annesi mavi gözlü birskta mavi olsun bizde 🤭
Cylnmiray kandemir1 @arelinannesi1 dogru tespit 😎 kızımın 4 aya kadar griydi şuan koyu kahverengi 😍😂 oysa maviş kalacak diye umutluydum
yaraliceylanim Azra00 benin kızımın lacivert gibiydi kötü bir lacivert şimdi siyah baya simsiyah göz bebeği falan ayırt edilmeyecek kadar siyah eşimin de benimde büyüklerde renkli göz var ama anne baba falan kahverengi bir ihtimal belki dedelerimize nenelerimize falan çekerse renkli göz olur demiştik ama olmadı sanırım 😏
likeli kandemir1 öncelikle bir nazar boncuğu bırakayım 🧿 maşallah bebeğinize. Gözleri elaya ya da açık kahveye dönebilir gibi geldi bana. Benim kızımın gözleri şu an mavi 10 aylık. 2 aylıkken çok net bir lacivertti zamanla açıldı iyice mavi oldu. Griler daha çok elaya dönüyor lacivertler maviye sanırım.
Azra00 kandemir1 maşallah nazar değmesin çok tatlı gri duruyor biraz bence ela olabilir canım yesilede dönebilir ilerde