ady Merhaba arkadaşlar ilk bebeğim olduğu için pek hakim değilim bu konulara bu vurulacak aşı kaç adet oluyor yani kaç iğne girişi olacak bide Bebeğimin bir yaş aşısı ne zamn olacak bilmiyorum 1 yal 20 günlüğüz
Azra00 ady 3 tane aşı oluyor canım bize 2 kol 1 bacak vurdu aşıyı bazilari 2 bacak 1 kol vuruyor ebeye göre değişiyor
Azra00 ady bende her aşı günü yaklaştığında aynı düşüncelerle gidiyorum sonuç mecbur vurduruyorum herkes gibi biz sıkıntı yaşamadık canım 12 aylık aşıda ateş vs olmadı sadece uykusuzluk yaptı o kadar çok rahatti yani inşallah sizinde rahat geçer
_mom20 ikiprensesbebiss vurulduz mu bilmiyorum ama bizim bir sıkıntı olmadı ateş vs sadece aşırı derecede huysuzluk oldu
ikiprensesbebiss ady çok ağladı yaaa :( bitanesi yakmıyor dedi ağlamadı ama diğer ikisinde fena ağladı hemşire çok yakar bunlar demişti :(
ady ikiprensesbebiss peki canm son sorum bizimki bir yaşını geçti1 yaş 22 günlük hâlâ aranmadım normal mi?
ikiprensesbebiss ady ben aranmayı beklemedim ki canım 6 gün önce yasına girdi götürdüm yaptı direk siz gidin yapar sizede yapmazsa da gün verir güne göre gidersiniz