minikkurabiyee BuzluKahve hiç şaşırmadım zaten kimler tarafından reddedildiğini çok iyi biliyoruz sadece şunu diyebilyorum artık Allah hepsinin belasını versin
Azra00 BuzluKahve olan savcıya olduk işini hakkıyla yaptı adam devlet yapamadı savcıyida harcarlar ülkede dayı para zenginlik kosnutugu sürece adelet ten bahsetmesin kimse bana yatacak yerleri yok Allah belalarını versin aynıları başlarına gelsin dicek bisey yok
alpsmother_ BuzluKahve oy verenler utansın bunları buraya kadar çıkaran halk utansın artık bunlarda da suç bulmuyorum ben hakediyor bizim milletimiz
aysealb_ BuzluKahve Ve ne yazık ki bunlara oy verip başımıza musallat eden %52’lik kesimin bundan haberi bile yok! Çünkü A haberden başka kaynak izlemiyo , takip etmiyo ve en acısı okumuyorlar. Ne diyeyim bi kere daha utandık yazıklar olsun!!!
_YanakReisinAnnesii BuzluKahve daha önce ki birçok reddettikleri şeyler gibi işlerine gelmemiştir yine,neden acaba 🙃
Aylizinannesi54 BuzluKahve ülke mahvoldu ne bebeklerimizin ne şehitlerimiz ne türk milletini bu duruma düşürenlere hesap soruluyor fetö bile ne kadar rahat öldü ne hesap verdi ne ceza çekti o kadar şey yaptı rahat içinde öldü🤷🏼♀️