2Minnosannesi Kızımın ateşini sık sık ölçerim normalde hep 35.5-36.5 olur en fazla ilk kez 36.9 oldu. Bugün sağlık ocağına kan vermeye gittik hastalık mı bulaştı acaba 😱😟
Deletedmom117 2Minnosannesi ateşi yok canım sakin ol 37,5 dan sonrası ateş sayılıyor 40a kadar normal diyorlar hatta
2Minnosannesi MuhammedAmine Korkuyorum ya hiç böyle olmadi. 9 bucuk aylik kızım Maşallah bugune kadar hic hasta olmadi tecrubem yok 😟
Mutlubebis Ateşi nereden ölçtüğünüze bağlı kızlar yüksek ateş şu dereceden sonra diye yazmışsınız ama yanlış Bilgi vermiş olmayın kimseye. Kulaktan farklı alından farklı.
balarisi_2019 2Minnosannesi senin bebeğinin ki normal canım ama bir bebek için 38-40 aralıgı normal degil. Daha büyük çocuklar bile kaldıramıyor bu aralıkta ki ateşi. Rabbim esirgesin havale gecirir 38-40 aralıgın da bebekler için beklemeden hastahaneye gidin
2Minnosannesi Nrnbirol Ateş ölçerde mi sorun var acaba her zaman o araliklarda oluyor ortalama 36 diyeyim
bidunyamutluluk 2Minnosannesi ateşi yok canım 38 ateş demektir. Panik yapma 😍 annelik işte nasıl da telaşlanmış 🤗 Biz 38.3ü gördük geçen hafta 😄
bidunyamutluluk 2Minnosannesi canım 38i geçince mutlaka doktora gitmelisin. Ben götürmedim ama düştü diye götürmedim 🤷🏽♀️