Azra00 Kızlar mutfak ve koridora aynı model alsam kötü olurmu 2 koridorum var 2 hali oraya bide mutfak için aynı model renk abes mi durur
LadyGaddar Azra00 Eger bitişik ise aynı hali uyumlu olur göz yormaz ama mutfak başka tarafta ise ben farklı hali kullanırdım
Tatlican Azra00 Neden ayni istedin bence koridorlara acik renk al cünku cam yokya aydinlik tutar .mutfaga biraz renkli al çunku devamli uzerindeyiz
Azra00 Bedaliza yaa bende daha önce hiç kullanmadım halılar değiştireceğim aynı renk model komple alsam mı diye düşünüyorum 😇
Azra00 LadyGaddar giriş kapısı koridor sağda hemen mutfak karşıda salon tekrar koridor oturma odası çocuk odası yatak odası banyo wc yani l şeklinde koridorum çok kararsız kaldım 2 koridor olunca L şeklinde uzaninca karar veremedim
LadyGaddar Azra00 Bence farklı al mesela mutfak dolaplarına uygun Bi hali yada koridorda da oraya uyumlu Bi hali daha güzel olur
Azra00 LadyGaddar Tayinci olduğum için çok uyum aramıyorum canım aslında kendi evimiz değil işimiz nedeniyle başka şehirdeyiz her gittiğim eve uyum sağlamak zor 😌
oglumubeklerken Azra00 benim üstüme de birileri koridor için çamaşır makinesinde yıkanan yolluk önerisi atsa harika olur ☺️😘
Azra00 oglumubeklerken bende çok kalın hali almayacağım canım makina da yikananan cinsten almayı düşünüyorum kalınn eskide kaldı artık 😇nette güzel model var ama nasıl gelir bilmiyorum
oglumubeklerken Azra00 ya kalın hali da seviyorum ama sürekli yıkamaya vermek çok zor ve maliyetli oluyor en azından bu incelerim at makineye kirlendikce mis gibi olsun, malum çocuk var kirleniyor ister istemez