Usnac1995 pasaklisinkukuli Ben öğretmeye çalışıyorum ama oğlum okadar kurtlu ki asla bir şey öğrenmek istemiyor, etkinlik falan yapmak zaten yok
gunesim61 pasaklisinkukuli ahahah 18.5 aylık. Pembeyi öğrettim ama aşırı genelledi her şeye pembe diyor😅 pembeyi biliyor ama bütün renkler pembe onun için😅
Annegizem pasaklisinkukuli 20 aylık yeşil mavi sarıyı öğrendi asansördeki renkler tuşlara basa basa komuşa konuşa öğrettim o şekilde yapabilirsiniz günlük hayatta gördüğü şeylerle ilişkilendirin öyle kitaptan göstererek benim oğlanda sevmiyo
pasaklisinkukuli Annegizem asansörlü değil evimiz renkli oyuncaklar var renk sınıflama yapuyoz yada topları renklerine göre ayırıyoz ama o renkleri ayort ediyo ama isimlerini söylemiyo
Annegizem gunesim61 17 aylıktan beri baba gitti, anne geldi, mama bitti araba gitti gibi cümleler kuruyo
Annegizem pasaklisinkukuli yolda giderken kırmızı araba mavi motor diye sürekli yineleyin sarı kamyon vs yada işte mavi tsörtünü giydirdim sana gibisinden ne kadar çok hayatına dahil ederseniz okadar çabuk öğreniyolar
gunesim61 pasaklisinkukuli kelime sayımız çok, neredeyse tüm hayvan seslerini bilir (yılan, kurbağa gibi hayvanlar dahil) ben ne dersem tekrar eder ama ikili yok. Aşırı hevesliyim🥲
asrinhatasi pasaklisinkukuli 27 aylık mavi yeşil turuncu ve kırmızıyı biliyor. Arada mor da diyor Beyazı da bugün bi söyledi ama bilinçli mi dedi bilmiyorum kelimeleri taklit ediyor bu ara
pasaklisinkukuli gunesim61 olur olur inanki sabah uyanıyor bakıyorsum başlamış ikili bi şeyler demeye
Annegizem gunesim61 eğer kelimeleri iyiyse birleştirmesi çok yakındır zaten siz mimiklerinizle şaşırarak baba geldii alkış gibi Şeyler yapım keskin kelimeleri çabık öğreniyolar gitti geldi bitti gibi hemen kapar zaten