Abera gamzeox kaç aylık bebeğiniz ne gibi şikayetleriniz var o kadar zor ki sürekli ağlıyor neye karşı olduğunda bilmiyoruz diyet o kadar zorluyor ki mamayida kusuyor psikolojim bozuldu resmen
Haffuse Bebekken besin alerjisi olan kizim,diyeti actiktan 1 yil sonra tekrar basladi. Herseyle tanisan kizimi simdi tekrar diyete soktum. Gelin bize sorun zorluklarini😅
Abera elfalpakskl evet alfamino alerji mamasi kullaniyoruz çok acı bebeğim içiyor ama sonra kusuyor midesi bulaniyor
elfalpakskl Biz 2 buçuk aylıkken süt alerjsi olduğunu öğrendik zaten hiç emmedi mama içiyordu direk alerjik mamaya geçtik büyün şikayetlerimiz yok oldu şu an 7 buçuk aylık 1 ay sonra testimizi yapıcaz inşallah geçmiştir 🤲🏻
Abera jdjdjf bizde kanlı kaka yok kilo alimida normal ama huzursuzluk ağlama krizleri birde yanağında döküntüler var
elfalpakskl Bizde de kanlı kaka yoktu fışkırır tarzda kusma ishal ve cilt döküntüsü vardı biz neocate kullanıyoruz kullanmaya başladığımız gün kusma bitti ishal bir kaç gün sonra kesildi ağlama krizleri bitti uyumaya başladı daha sakin bir bebek oldu
elfalpakskl Abera hiç denemedim onu alerji doktorumuz bunu yazdı tavsiye etti zaten hepsinin tadı aşağı yukarı aynı. Neocate mamanın tadı çok kötü acımsı bir tadı var kokusu bile çok kötü ilk zamanlar çok zorlandık yeri geldi çay kaşığıyla içirdim ama yine pes etmedim öyle öyle alıştı tabi yine normal bebişler gibi çok içmiyor 8 aylık 120-150 cc falan içiyor bazen onu da bitirmiyor ama buna da şükür