Beril-Beren Merve2019 bugün tartıldık 6.500 kilosu evolvia kullanıyorum çokta memnunum ne gaz problemimiz var nede kabızlık sorunumuz.
Medihayldz Merve2019 cumarteesi ölçülecek kilomuz ama havuza goturuyorum bebegımı orda ölçtürdüm bu ay sanki 600gr almıs diğer aylar 1kg alırdı:/
Mrvykn Merve2019 bebeğim 5900 gram. 3 ay 11 günlüğüz 🙄 cuma günü doktora gideceğiz bakalım ne diyecek. Belki doymuyordur, inşallah doyuyordur 😥 bu Arada sadece anne sütü ile besleniyor bebeğim
Beril-Beren Merve2019 evet sadece mama anne sütünde sarılık oldu birde kan uyuşmazlığı olunca mecbur mama 2 saatte 90 cc veriyorum
Merve2019 Beril-Beren ya benimki 2 saatte uyanmyo bi dalnca 4 saat uyuyo bnde uyandrmaya calştkca huysuzlanyo bu ay cok kilo aldramadm mlde artrnca icmiyo
Beril-Beren Merve2019 tabiki uyandırma uyanınca biraz fazla yap mamayı dene belki ozmn çok içer ama senin zorlamanla kilo almıyor bunyesiyle alakalı. 1.5 yaşında ikizlerim var ikisinde aynı yiyorlar biri biraz zayıf ona göre
Merve2019 Medihayldz bzimkide 1 kilo alrdı bu ay az aldı o yzden sormak istedim kafayı cok takıyorum bn mi az besliyorum dye 😔
Medihayldz Merve2019 off ınanın bende oyle hatta bu ay hiipp mamayı ıstemedı bebelac gold ıcıyor bıtun mamaları denedm bunu ıcıyor suan oda kusturma ve yesıl kaka yaptı deliricem yanı az kaldı
Merve2019 Medihayldz bzimki de bebelac gold iciyo memnunum hic kakasnda problem yok demekki degisiyo bebekten bebege
Medihayldz Merve2019 aynen yanı hangı mamayı denedıyse yesıl kaka oldu doktorumda sorun teskıl etmıyor kan veya mukus olmadığı surece dedı bende sevıyor ıcıyor dıye bır sey yapmyrm ama bakalm kqf kılo almıs olacak toplamdq 3haftadır kullanıyor olacagım