Biricikask Aldigim bir duyuma gore Adana Sehir hastanesi acilinde corana tanili bi cinli gelmis acil karantinadaymis gidecek olanlar varsa dikkat edin derim
17062019 Biricikask bana da mesaj geldi.hemen sehir hastanesindeki tanidigimi aradim.oyle bisey yok dedi.asilsiz habermis yani.birileri uydurup yaymis yine
Biricikask Haribo42 profilime bakarsaniz hic olur olmaz seyler yazmam kesn bilgi ben ustme duseni yaptim gerisni siz bilirsnz
Gzlgmz Benim aldığım duyuma göre Çinli değil Türk karantinaya alınmış iş ortaklığı için Çine gitmiş ve ortaklık yaptığı virusluymus döndükten sonra adamı arayıp ben virüs kapmisim demiş onun üzerine zaten adam ateslenmis
Ygtek 17062019 ya asılsız bir ton haber cıkıyor. Bizde burada panik oluyoruz. Emin değilseniz paylaşmayın arkadaşım. Bizide strese sokuyor.
Smyrnaasimrani Biricikask canım uydurma haber ayrıca yolda Çinli görsem taş atarım kafasına o duruma geldim ya b*k yiyen millet her pislik onlardan çıkıyor bari ülkende git öl burda ne işin var !
Ozge_AyazEfee Bende acil kısmı kapatılmış diye bir duyum aldım. Ne derece doğru bilinmiyor henüz tabi
Ozge_AyazEfee İl Sağlık müdürü açıklama yapmış arkadaşlar. Çinli bir hastanın olduğu doğru ; fakat virüs taşıdığı haberi yalan. Şimdilik güvendeyiz yani🙄
Elifhifa Ozge_AyazEfee umarım asılsız haberdir diken üstündeyim resmen. Güvendeyizdir inşallah bir an önce geçer bu bela milletimize sıçramaz
Biricikask Instagramda adana.haberleri sayfasinda da paylasmislar Adana.haberleri nden bakabilirsiniz hastane karantinada yaziyor
Elifhifa Biricikask adana haberleri dediğiniz sayfada manşet halinde resim paylaşılmış fakat altını okumadınız sanırım. Altında asparagas haber olduğu yazıyo