tcetveli Merhaba kızlar oğlumun dili ve ağzının içi bunlarla dolmuş bunlar ne bilen var mı açıkçası çok korktum
eraysen tcetveli pamukçuktur karbonatlı su ile ağzını sıyırarak temizlemeniz gerekli ayrıca ağzına soktuğu ağzına değen ne varsa hepsini karbonatlı su ile temizlemelisiniz oyuncağı çıngırağı emziği biberonu emiyorsa sizin göğüsleriniz hepsini silmeniz gerekir ki tekrar etmesin
Minikkuzum1011 tcetveli pamukçuğa benziyor. Karbonatlı su ile silin sık sık birde mikostatin damla vermişti bize doktor. Doktorunuza sorun yinede
elfnurs tcetveli pamukçuk karbonatlı ılık suyla silin tülbentle göğüs ucunuda birde mikostatin şurup var ağzını temizleyin emzik/ biberon alıyorsa kaynatın. İyice geçmiş olsun
defnemomm_ Ay bebeğimin aynısı 7 aylik benim kızım 2 haftadır böyle yara olmuş denildi sağlık ocağı hekimi damlalik verdi şurup onu kullandım geçti
mrymblt Pamukçuk olmuş canım karbonatli su yap mendille ağzını sil 3 güne gececektir doktorda tavsiye etmişti bana birde doktora da goturebilirsin ilaç vermişti eğer geçmezse goturursun ama karbonatli su çok iyi gelmişti bu aylarda normal
defnemomm_ tcetveli evet evet pamukçuk bu agzini acip bisey yiyemiyo kızım , damakta da oldu ağız yanlarında iç taraflarda , karbonatlı su bende denedim bu arada