tugcemomm Kızlar biz devlet hastanesine takipliyiz. Rotavirüs aşısını reçete edip eczaneden alıp yaptırabilirsiniz demişti doktorumuz ama sağlık ocağındaki hemşire yapmıyoruz dedi Sizler nerede yaptırdınız özel hastaneye falan mı gitsem ?
pantenkelebek tugcemomm eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdık sizinki neden yapmiyormus agzindan içerecek sadece. Evde kendinizde yapabilirsiniz
busebora20_ tugcemomm 3 gün önce yaptırdım saglık ocağında eczaneden aldık bekletilmeden hemen yapılması gerekli diye hızlıca aldık geldik hemşire yaptı ben sisteme gireririm 5 ayında yeniden olacak dedi o kadar reçete falan gerekli değil direk alıp gidiyorsunuz
aybars1234 Biz aldık eczaneden sağlık ocağına yaptırdık hemşire yaptı gayette nasıl yapmıyorlarmış ya iki dozuda sağlık ocağı yaptı ağzına damla şeklinde veriyor altı üstü
tugcemomm Çok sağolun hepiniz sağlık ocağında yaptırmışsınız ben aile hekimi doktorumuza sorsam yardımcı olur mu acaba ? Normal aşılarını bile yüzümüze bakmadan yapıp kovar gibi yolluyor hemşire