papatya__ kahvekolik_ kuru fasulye pilav turşu yoğurt dünde tavuk çorbası bulgur pilavı salata vardı fikir olsun 🥰
aslananne27 uykusuzanne__ 😂😂bende dün yaptım karnabahar buradaki arkadaşlar yanına ezogelin çorbası yap dedi öyle yaptim😂😂
JollyBaby Kendi evimde yemek yapmayı özledim makarna da pisirsem evimde evim🥹 annemde olduğumuz için gelişi güzel gelişiyor ne yapacağımız. El açması börek, yada citir tavuk istiyor canım ondan yaparız belki. yanına da pilav
Duyulurum kahvekolik_ aklıma gelenleri yazayım nohut yemeği ve pilav Mantar tavuk sote Biber dolması Patlıcan musakka Ispanak yemeği Ev yapımı pizza Bezelye yemeği pilav Taze fasulye
Tunaveannesi16 kahvekolik_ oğluşuma kabak ve patates dolması tarhana çorbası. Bize de buzluğumda mantı ve börek vardı onları çıkartırım üşenmezsem belki çorba yaparım yanına canım hiç yemek yapmak istemiyor 🙂
ElifDeniz21 Kızlar dolma yapınca suyu nasıl ayarlıyorsunuz benim genelde pirinçlerim diri kalıyor tam pişmiyor ya😕
JollyBaby ElifDeniz21 Pirinçleri biraz kavurabilirsiniz hafif pişkin olursa güzel pişiyor. Suyunu da dolmalarin yariisna gelecek şekilde koyuyorum. Ama salcali tuzlu sosu oluyor ya ondan birer kaşık dolmalarin içine kaşıkla dökün kuru olmasın. Hem güzel pişer hem kuru olmaz sonra kalan suyu dolmalarin yarısına gelecek şekilde koyun kapak.kapatin buharliyla da pişer
BalkizimBaloglum2 ElifDeniz21 pirinçleri biraz kavurun kesinlikle ve biber dolmalarinin altına çatalla az bisey delik açın dolmalar sert ve iriyse daha güzel eşit çekiyor suyunu 😊
BalkizimBaloglum2 Eşim yemek yapma canım lahmacun çekti dışarıda yiyelim dedi çok şükür onun canı çekmese dışarıda yiyeceğimiz yok 😂😂
lohusaserbeti kahvekolik_ kuru fasülye pilav cacık bizim menü. Normalde pazartesi menüsü olur ama bizde salıya sarktı 😂😂