Evremmerve Arkadaslar aranizda e bebekteki kavanoz içinde bulunan kemik ılık sularından alan kullanan varmı önerir mısınız? Zararli olabilir mi Eğer beğenirse ve bulabilirsem kendim yapacağım.daha sonra ilik suyunu yemeklerine katmak isyiyorum
Ikrazumra19 Evremmerve birkac kisiden ben bozuk ciktigini duydum cnaim onun yerine migrosta satiliyor ilikli kemik al güzelce kaynat dolaba inan daha faydali 2 gun once yaptim ben tavsiye ederim onlara bisa para verme hemde ne kadar saglikli bilmiyorsun
Gamzeli2206 Evremmerve ben bugun V&B marka olanını kullandım hatta dodurdum küp küp dolaba attım tadı güzeldi bide içeriğide iyi gibi geldi 24 saat kısık ateşte pişmiş yazıyordu tuz yok içinde
Evremmerve Haribo42 smdi reklam olara karsima çıktı fiyat görmedim daha buraya sormak.istedim tesekkurler 😊
Evremmerve Ikrazumra19 her kasapta markette bulunmuyor ya ondan küçük bisey alıp deneyeyim diye düşündüm ama migros ta olması ıyiymis pek gitmiyorum.migrosa öyle yapayım bnde teşekkürler
Ikrazumra19 Evremmerve bende bilmiyordum gecen gun varmis aldim hemde sirf kemikli ici ilik dolu tabsiye ederim mutlaka bakin