monaroza88 Hastanede işiniz oldugunde kendiniz için muayene veya tahlil vereceğiniz zaman bebeğinizle mi gidiyosunuz hastaneye . 4 aylık bebeğim var eşim de mırın kırın ediyo kendim için hastaneye gideceğim zaman,bebekle gitsem idare edilir mi nasıl olur
Cipsdelisianne monaroza88 küçük cocukla daha kolay bence benim kızım 2 yaşında hep onla giderim cok zor
Zeynepefemm monaroza88 ben anneme bırakıyorum genelde. Eşiniz izin alabilirse o baksın siz tek gidin. Hastane ortamında bebek mikrop kapıp hasta olabilir. Küçükmüş daha
monaroza88 Zeynepefemm eşim tembelin teki olduğu için izin vs almak istemiyor hele bebeğe bakmak hak getire.
3kedili2bebekli monaroza88 hayatta gidip bebeklerimi bir sürü hastanın içine sokmam eşim işten izin alır bebeklere bakar ben işimi hallederim eşinizin ağzına bir tane yapıştırın bir daha mirin kırın edemez, bebek gerekmedikçe hastaneye sokulmaz ve hastayken bari kendinizle ilgilenmeye alanınız olmalı
Aybarsss89 monaroza88 ben bu zaman kadar hep beraber gittim dişçiye bile giderken göturdum ben muayne olurken arabasinda oynadı yanimda çok mizmizlanip huysuzlanirsa hemşireler sekreterler laf atıyor zaten 😂