mutluanne27 Ellerinde egzama olan var mı? Ellerim sürekli kuruyor ve kaşınıyor o kadar nemlendirici kullanmama rağmen faydası olmuyor. Doktora da gittim verdiği kremlerin faydası olmadı şimdi de randevu yok. Önerebileceğiniz bişey var mı?
Elistos1 mutluanne27 merhaba bugün bende aynı bu şikayetten gittim o kadar kurudu ki hep kanadı parçalandı resmen el üstüm. Nemlendirici olarak ürederm verdi ve fucicort kortizonlu antibiyotikli krem verdi henüz başlayamadım. Benim eller sürekli suda çamaşır suyunda Dr eldiven kullan dedi bakalım işe yarayacak mı bilmiyorum
mrvyhya mutluanne27 3 aydır ayağımda başlayan kaşıntıdan dolayı hastane hastane gesiyorum 5. Hastanede test yaptılar deri yama testi egzama için ondada bulamadılar neden tekrarladini krem verdiler deniyorum ellerinizi deterjan sıvı sabuna fln çok degdirmyin eczanede eldivenler var snairim yanlış hatırlamıyorsam tanıdıgm almıştı kremlerle fln geçirmişti sürekli tekrarliyorsa aslında test yapsalar ona göre takip edip kremleri degisityorlarmis tabi jastaneden hastaneye değişiyor iste
Yesillimon mutluanne27 Benimde dizlerim de var bu sene oldu doktora gittim krem verdi ama bir işe de yaramıyor bende bekliyim burda
mutluanne27 Elistos1 ben deterjan kullanmayı bıraktım eldivensiz iş yapmıyorum yinede aynı geçmiyor ellerim
mutluanne27 mrvyhya test yapılmadı eldiven kullanıyorum verdiği kremleri de kullanıyorum işe yaramadı sanki daha beter oldu üstelik kremi kullandıkça morardı
mrvyhya mutluanne27 benim mantar bile zannettiler yanlış krem vermisler sanırım testi o yüzden yapmışlardı krem bile farklı etkiler yaratabiliyormus daha kötü olduysa başka yere gidin isterseniz geçmiş olsun