Babygirll Dfncgdm2022 @oykumMom Halen çıkmadı deliricem 😅😅 enabızda mı sorun var sabah erkenden vermiş olmama rağmen halen yok düşmemiş yarın gidicem mecbur
Babygirll oykumMom ya vallahi yaa dün yoktu doktor bugünde çıkmadı ama muhtemelen çıkmıştır da ben göremiyorum çünkü ne zaman tahlil versem gitmeden görmüyorum Olsun ya nasip yarın öğleden sonra gel dedi 2 gibi giderm heyecanlıyız da ama bekliyoruz 😁
Babygirll Gul-42 dimi yaa tahmin ettimde aslında neyse dedim benim yapacağım bir şey var mı ki acaba çünkü enabızı sürücü belgesi aldığım zaman ona görüntülemeyi açmamı istemişti açtım ama ben görmemeye başladım
Babygirll oykumMom çokta üzüldüm 9 gün gecikmenin ardından bu sonuç 🫠 Vardır bi hayr elbette soğan suyu kaynatmaya gideyim 😅 Eşime söyledim ya aşkım belki geç tutunuyordur sakın soğan suyu içme 😂😂
nergiz4155 Babygirll hayırlısı olsun bende istiyorum ilki hemen oldu 4 5 ay oldu deniyoruz olmuyor benimde gecikti erken gebelik yaptım iki kere çıkmadı adette olmadım ne adet ne gebelik belirtileri var