Itsdlr Arkadaşlar daha önce bir kolyemi kaybettim, sonra pırlanta yüzüğümü şimdi de yeni aldığım bilekliğimi. Ben bir salak olabilir miyim? Kaybettiğiniz şeyleri bulmak için bir dua falan var mı hepsini denedim gerçi ama, büyü de olur🤪🤪
mucizeolsuun Itsdlr bence tamamen bi dalgınlık içerisindeyiz😂geçen düğüne gittim telofunumu düşürmüşüm peşimden çocuklar getirdi😵💫evin içinde telefonu kaybediyorum falan filan 😂😂
beyzaburcu Itsdlr benim de yüzüklerim kayıp bı senedr yaklaşık muhtemelen cope gitti 😥😥 ya da kaldırdysam koyduğum yeri hatrlammiyorm
asaf3467 Itsdlr beş tasımı kaybettim bende tansırken hala içim acıyor Nahhh kafam kadardı taşları 😜😜😜😜gittiiiii gitiiiiiiii gitttiiiiiii gitttiiiii hittiiiii
Itsdlr sevilcn ilki muhtemelen çöpe gitti temizletmiştim poşetinde kaldı, yüzüğüm hala bir muamma evin içinde kayboldu muhtemelen süpürge çekti🥲 bilekliğimi de koyduğum yerden çocuklar alıp bir yere soktular sanırım karıştırıyorlardı oraları😅😅
Itsdlr mucizeolsuun hahahah geçmiş olsun. valla kafa kalmıyor ki çocuklardan ya ben de evden tam çıkarken yarım saat muhakkak ararım telefonumu😂
Niloyaametee Itsdlr bulunana kadar okuyun 😊 bende evde kaybettim yüzüğümü . Halbuki daha önce baktığım yerdeymiş
EcrinMelek1- @mucizeolsuun bizde geçenlerde eşim yeğenim ve kızımla AVM ye kahvaltıya gittik AVM otoparkındayız telefonu arabanın üstüne bıraktım kızımı oto koltuğundan çıkarmak için neyse kızımı bebek arabasına oturttum ve kahvaltı yapacağımız restorana gittik orda da eşimin eski iş arkadaşları var muhabbet ediyolar bende eşime mesaj atacaktım kahvaltı nerde kaldı diye telefonumu bulamıyorum o an aklıma geldi 🤦 eşimin yanına gittim o da koştur koştur arabanın yanına gitti telefonu aldı geldi 😁 biri alıp götürebilirdi aslında ama kimse dokunmamış 🤣
Itsdlr EcrinMelek1- Allah’ımm çok şükür ki çalınmamış🥲🥲 aklıma şey geldi hahaha bir gün avmde cocukları arabadan indirdim inanır mısınız arabanın kapısını sonuna kadar açık bırakmışız😂 öylece beklemiş canım arabamız bizi saatlerce dkkdkdk
mucizeolsuun EcrinMelek1- ayyy sizede geçmiş olsun bende o anki soku baya bi atamamıştım ihtimalleri düşünmekten 😂😂😂
Itsdlr beyzaburcu ay inşallah çıkar bir yerlerden ya🥲 her dip temel temizlikte bir umutlanıyorum ben de ama yok🫠
EcrinMelek1- @Itsdlr valla içimden inşallah eşim bulamaz diye dua ettim yalan yok 🤣🤣 sizinki daha fena koca araba götürseler götürürlerdi ama bence kamera filan vardır diye bulaşmamışlardır 🤣