kerimannesi ya sorum şu merak ettim de şu esnaf kredisi 750 bin veriliyorya bunun faiz oranı ne kadar bide spot işi yapılan yerede veriliyor mu bilgisi olan var mı acaba
dilos6 kerimannesi böyle uğraşırsan faiziyle beraber x3 katı ödersin, eğer iş senin üstüne kurulacaksa kosgeb yardımı alarak yaparsan daha az faiz ödersin, biz işimizi kosgeb ile kurmuştuk araştır iyice başvur
_mom kerimannesi esnaf kredilerinde faiz daha düşük orandi ama her müşteriye ve her saat faiz farklılı olabiliyor o yüzden direk bankadan hesaplama yapmanız gerek yada hangi bankadan alacaksanız onlar yönlendirme yapar. Söyle biseydr var bazen müşteri arar esnaf Kredi başvurusu çağrı merkezinden olmaya biliodu bu yüzden direk banka esnaf belgesi ile gitmeniz en iyisi olacak
kerimannesi dilos6 işte onla yapılsada faizli mi oluyor şu internet de 750 bin faizsiz destek diyorda ondan soruyorum böyle bir şey var diyr
_mom kerimannesi faizli tabiki faizsiz yok. Ama daha düşük faizle sadece faiz oranı düşük taksit oranı daha sınırlı
_mom kerimannesi 750 bin faizsiz hiç duymadim varmı öyle bişey hangi banka ait detaylı araştırmaniz gerek. Faizsiz taşıt kredisi duydum eşimden de bunu duymadım