Ccyyln muge_anlii dünya balığın sırtındaymış ve balık insanlardan sıkılıp hareket ettikçe deprem olurmuş 😂😂
nupel47 muge_anlii ölmüş yakınlarımızın eti mi kalırmış çürümüştür çoktan 😁 sıcak su dökmek lavaboya vs cin çocuklarına gelir ve sana musallat olurlar (mış) ama inanmam dışında sorun yok 🤓
_mom muge_anlii mezarlığa regl iken gidilmezmis ölü bizi çıplak görürmüş. Gece ev süpürulmezmjs bebek gece yada akşam yikanmazmis
perikizi06 Cuma akşamları tırnak kesilmezmiş aksi takdirde ölülerimiz rahatsız olurmuş.(Bu) doğrumu bilemem jsjsn
_mom nupel47 yanlız bu hurafe değil bı iş yaparken sıcak su açarken odaya girerek besmele çekmek lazım sen onları görmezsjn o yüzden zarar verme durumu olabilir canlarını yakma durumu bu hurafe değil
Ege- çocuğu çok yıkarsak eskirmiş ( kaynanam ) hamileyken saç kesilmezmiş çocuğun ömrü kısalırmış ( kaynanam ) baş ucuma bıcak koycakmışım cinnetlerden korurmuş ( kaynanam ) gece sofra bezi silkelenmezmiş ( annem ) daha yazarımda neyse…😂😂
Beren2101 Bebek Banyo yaptığında benim de Banyo yapıp öyle emzirmem gerekirmiş ben Banyo yapmadan emzirirsem ömür boyu ağzı kokarmış 🤣🤣
nupel47 _mom bazıları öyle diyorlar hurafe diye ama ben inanıyorum dedim zaten korkarım valla hıc rıske girmem hemen bismillah derim kalkanı oluştururum 🫶😁
_mom nupel47 bende herşeyde besmele çekmem ama konu sıcak su eve girme odaya girme olunca dilimden düşmez 😊