Kuzucukumsu Merhabalar 3 yaşındaki oğlum bir süredir kardeşine vuruyor konuştum olmadı kızdım olmadı bugün kreşe başladı okuldaki öğretmene de vurmuş bugün ne yapmalıyım? Aslında hiç böyle bir çocuk değildi 1-2 aydır böyle ne yapmalı nasıl davranmalı geçici bir süreç mi
Azraada58 Kuzucukumsu of su sıralar benm kızımda da var asla öyle bir cocuk degildi sanırım bu cocuklara byle bişey geliyor atak gibi ya korkuyorum bu sekilde kalıcak diye bende baş edemedim öyle cocuklara vurması yok bana babasına dedesine vs vuruyor
Sadeturkkahvesi Kuzucukumsu ceza verin arkadaşımın oğluda 3 yaşında kreşte vuruyomuş herkese öğretmeni çağırmış biraz kuralları katılaştırın ve ceza verin demiş
Kuzucukumsu Azraada58 heh işte geçici bir dönem olduğunu bilsem içim rahatlayacak ben çocuk böyle kalacak diye korkuyorum. Wallahi böyle değildi bu çocuk bu aralar fazla çizgi film izliyor ondan belki de.. okula başlatmam umarım doğru bir davranış olmuştur
tedbea Benim oğlumda aynı durumda. 3 yaşında kendinden küçük kuzenlerine vuruyor, itip düşürüyor. Yaşıt birine gıcık olduğunda da itiyor. Nasıl geçecek bilmiyorum tekrar hamileyim bi de