agustosbocegimm1608 Hanımlar bebeğim 2 aylık burnunu sürekli temizliyorum ama bugün kucagıma aldıgımda burnunu ya yüzüme sürtüyo ya kazagıma sanki kasınıyomuş gibi sebebi nedir bunun bide cok huzursuz ondan dolayı olabilirmi
tugces09 agustosbocegimm1608 benim bebişte 2 aylık o da genelde emzirdikten sonra omzuma gaz çıkarmaya aldığımda yapıyor ama aranma refleksi gibi geldi bana
agustosbocegimm1608 tugces09 benimki aranma oldugu zaman direk agzıyla saldırıyo yüzüme elime koluma ama bugün burnunu herseye sokusturuyo o kadar sürtüyoki kızarıyo artık
arasinnannesi2704 agustosbocegimm1608 benim bebeğim de böyleydi şu an 6 aylık geçti öyle yapması. Doktoruma sordum normal dedi uykusu geldiğinde ya da uykudan yeni uyandığında yapıyordu kendilerini rahatlatma gibi bişeymiş önemli ya da korkulacak bişey değil bir süre sonra kendiliğinden geçiyor
agustosbocegimm1608 arasinnannesi2704 bugün basladı benimki de acaba burnu mu tıkalı diye korktum ama sık sık temizliyorum burnunuda
arasinnannesi2704 agustosbocegimm1608 burnu tıkalı olsa nefes almasından anlarsınız zorlanır nefes alırken burnunu sürtmesi uykusuyla alakalı ya uykusu vardır ya da uykudan yeni uyanmıştır
bianneo agustosbocegimm1608 benim kızım da aynı 3 aylık oldu hala yapıyor uykusu gar diye düşünüyorum ben y da burnu kaşınıyor