aybukegrsy 3 buçuk aylık olacağız hala bırakamadık silikon ucu arkadaşlar ne yapsam olmadı vallahi kolayına geliyor farkını anlıyor bilerek istemiyor silikon uçsuz. Sık sık denemeler hala yapıyorum ama yok birde diyorlardı büyüyünce kuvvetlenince istemeyecek kendisi bırakacak siz çaba sarf etmeseniz de diye ama hiç olucak gibi değil vallahi bir çözümü olan yok mu 😞
TulayGeriDon aybukegrsy 5 ay kullandim. Kendi bıraktı. Bu süreçte sürekli uçsuz meme verdim. 2 ay boyunca her emmesinde uçsuz meme verdim. En son 3 hafta önce uçsuz emdi. Sonra yine zorlandı ama pes etmedim bir daha uçla vermedim
Ftm07 aybukegrsy silikon ucu bırakabildiniz mi acaba 2 ay 13 günlüğüz biz de bırakamadık deniyorum ama sinirlenip silikonlu da emmiyor gece de deniyorum olmuyor. Sütüm azalacak kilo alamayacağız diye korkuyorum.
Ceyla_n Merhaba, bende 4.aya kadar uçla emzirdim ve kendim bıraktırmaya çalışmadım çünkü onsuz ememiyordu. Bi kaç kere uçsuz verdim aldı bıraktı derken, kendi tutup emebildiği zaman da bırakmış olduk. Acele etmeyin zamanı gelince bırakacaktır, sevgiler 🌸
rimrim Ben de silikon ucla emziriyordum nasıl biraktirdim anlatayım. İlk önce ucla emzirdim sonra çıkarıp meme verdim denemeler yaptım ağladı tekrar ucu taktim sonra tekrar meme denedim öyle öyle birakti
aybukegrsy Çok teşekkürler kızlar bilgilendirmeler için 🌸 bende sürekli silikonla başlayıp bırakıp silikonsuz denemele yapıyorum ama sonuç alamıyorum gecede denedim olmadı sadece bir kere tutturdum o zaman anladı zaten silikonu istiyor kolayına geliyor. Birden bırakabileceğime dair umudum kalmadı duş sonrası emzir diyenler oldu o zamanda almadı kavrayamıyor hala
rimrim aybukegrsy Ağlayınca tekrar uç verin sonra çıkarıp meme deneyin bunu devamlı tekrarlayin. Her emzirmede bunu yapın mutlaka