Abc_1010 bisenakillisinzaten yani tam hatırlamıyorum ama 5.ayda yoktu ondan eminim doktor temizleyin demişti ama annem gerek yok sen güzelce yıka durula tara geçer dedi ve öyle de oldu. Üstünde pek durmadım açıkçası
biimiyomyardimet bisenakillisinzaten geçmez temizlemeniz lazım. Yoksa tamamen büyüyüp kuruyor saç derisine iyice yapışıyor 😕 biz çok mücadele ettik bebekken konak deyince tüylerim diken diken oluyor 🥸 3 yaşa yaklaştı bu ara yine çıkmaya başladı anlamıyorum neden..
Iremylcnkya07 bisenakillisinzaten Ama mecbur işte uğraştırıcı biraz gerçekten iyi taramak gerekiyor 😅
Aseldurumom_ bisenakillisinzaten clinikid konak sampuani al canim kesin cozum bir ayda gecti benim kiziminki hala daha onu kullaniyorum sampuan degistirme o aradaki fayda etsin
EsrraZ bisenakillisinzaten şampuan ile geçti ben bİ ara değiştirmiştim mustelaya ger döndüm düzelmişti
Iremylcnkya07 bisenakillisinzaten ben banyo yaptırmadan önce zeytinyağlıyla kafasını masaj yapıyorum 15 dk bekliyorum somra ince tarakla komple çıkcak şekilde tarıyorum banyo yaptırıyodum sonra bitti gitti😂