ela25nur Selam anneler size bir sorum olacak kızım 4 aylık ve aylık 5 kilo mama tükettik bu ay anne sütü alamıyor merak ettiğim için yazıyorum sizin aylık mama tüketimi ne kadar
birbebekannesii_ ela25nur bizde sürekli mama kullanıyoruz 4 buçuk aylık bir ayda 4 kilo falan üç saatte 120 cc veriyorum
delihatun01 ela25nur 😂bizimkini ben artık hesap edemiyorum ikizler 2 aylıklar dakika başı yıyorlar 120ml beblac gold kullanıyoruz geçen hafta 6 kutu 800gram olandan aldık bugün hepsi bitti
ela25nur milamihra bana da çok geldi buraya yazıp bi sormak istedim acaba aylık ne kadar mama tüketiliyor merak ettim
milamihra ela25nur gece de dahil mi 3 saatte bir mi veriyorsunuz bende başlık acacaktim aslında 3 aylık kızım var günde toplam kaç CC alması lazım diye
ela25nur ulker2509 aylık daha azdır sizin ek gıda aldığımız için heralde biz hiç başlamadım daha 4 ay 12 günlük
ela25nur @“metinveannesi”# birbebekannesii_ her çocuk her mamayı yemiyor bizde de gaz kabızlık oldu ilk zamanlar ama ben oğlumla çok mama değiştim kızımın alışması için biraz çaba gösterdim şuan bi sıkıntısı yok şükür
ela25nur milamihra evet gece dahil ama örnek 7 de uyuyor 10 da veriyorum sonra gece 4 sonra sabaha uyandığında
ela25nur milamihra tabi benim büyük oğlum ne mama yedi ne meme kızım maşallah iyi gidiyor sadece merak ettim fazla mı diye bana biraz fazla geldi sizlere de sormak istedim