Mucizem_0809 Ne güzel hiç hasta olmadı diyodum dün akşam şuan yavrum hapşırıyo öksürüyor burnu akıyo uyumuyo sürekli ağlıyo napcam ben yaa 😭 8 ay 23 günlük dişi falanda çıkmadı acaba çıkacakda o mu sıkıntı yapıyo böyle
Mrs_Sunshine Mucizem_0809 Nazar etmişsin. Zaten en çok anne ve babanın nazari olurmuş. Nazar ayeti ayet-el kürsi oku bol bol. Allah şifa versin
Mhrbnkdmurk Mucizem_0809 aynii ben de cok sukur hastaliksiz götürüyoz dedim kışı (içimden hemde) hastalandı😔😔
Denizoglum Mucizem_0809 canim burnu tikali oldugundn surekli agliyordur benim oglusum da hasta olmustu burnu tikandigi icn hic durmadan 2 3 saat hic durmadsn agladigini bilirm :( burnunu acin surekli
Minnooss Bizde ateşi yoktu bebeğimin aynı durumlar vardı hapşuruk öksürük hırıltı bir de baktık hastaneye gittik 5 gün yatıp dün çıktık meğerse geç kalmışız halbuki 2 gün erken bi süreydi bizim için ciğerlerine kadar inmiş yavrumun kıyamam
Mucizem_0809 Minnooss daha önceden bronsit dedilerdi doktoru yarın orada mecbur bekliyorum inşallah öyle bişe değildir yaa
Mucizem_0809 Denizoglum burnunu sürekli temizliyorum aspire ediyorum tıkanıklık yok ama sürekli olarak huysuz kucağımdan inmek istemiyo emzirim diyorum onada yok şimdi uyuyo gibi inşallah tam dalarda kendine gelir
Denizoglum Mucizem_0809 kiyamam canim yaa bizmkisi de oyleydi artk yorgun duser kucakta uyuyakalirdi :( insallah iyilesir tez ZmaNda cok gecmis olsn
Cosmosmom Mucizem_0809 doktora götürün mutlaka bronşite çevirmesin çok hızlı bronşite çeviriyor çünkü.
MHMA Mucizem_0809 Biz 7 aylığız bir hafta burun akıntısı oldu öksürük yoktu ama sonra diş yerinde çizgi oldu sonra çıktı oladabilir olmayada 🤷🏻♀️
Ezelim Mucizem_0809 valla bende öyle dedim kendi kendime ne güzel bu kış hasta olmadı şükür dedim sevindim . Bı iki gün sonra hasta oldu hala balgam atamıyor hastalıktan :(
[silindi] Mucizem_0809 Ateşlenmesi olursa öksürük şiddetlenirse doktora gidin bizimde diş dönemi ve hastalık çakıştı 8,5 aylık 7-8gün sürdü mahvoldu artık çok zor geçti erken gitmemize rağmen
Sakura-chan Mucizem_0809 bizde hiç hasta olmamıştık 9 aylık oldu hasta oldu. Kusma nezle gibi. 2 hafta oldu şuan sadece burnu akıyor ve köpek dişimiz çıkmak üzere . Bu dişler çok zorluyor ya hasta da ediyor bence
Mucizem_0809 Sakura-chan ya bizimki daha hiç diş çıkarmadı 😩 inşallah diştir en azından çektiğinin bi karşılığı olmış olur
PnrTurK Mucizem_0809 çok büyük salgın var cnm benim oğlumda öyleydi ertesi gün direk götürdük bademciği şiş dedi doktor soğuk algınlığı vs 3 gün kusa kusa içi dışına çıktı yavrumun 3 gece hep serum verdiler en son bezmialem hastanesinde burun akıntısından test yaptılar ben özele götürmedim tabi 3 gece serumla rağmen bir gram iyi olmayınca da öyle çıktı rsv virüsü benim oğlum testte öyle çıktı bugün 9. Gün hala burnu akıyor düşün ben babası Annane abimin kızına da bulaştı bezmialemde gece hep aynı şikayetle başvurdu insanlar burun akıntısı öksürük ağlama kusma hiç ihmal etme
Mucizem_0809 PnrTurK bezmialemin adını bile duymak istemiyorum ora yüzünden evladım ölüyordu nerdeyse 🤬 ama götürcem yarın sağol 😘