Mlkmstf MERHABALAR ANNELER PARK YATAK ALMAK İSTİYORUM AMA ÇOK MODEL VAR SUNNY SATICI ÖNERMEDİ PREGO BASIC VE ELELE PARK YATAK MODELLERİ ARASINDA KALDIM YARDIMCI OLABİLİR MISINIZ
Myrtle Mlkmstf elele bonte 70×120 digerlerinden 10 cm buyuk. Memnunum 5 aydir kullaniyorum. Bir sorun yasamadim
Mlkmstf Myrtle sallamasında bir süre sonra ses ve gıcırtı oluyormuş veya sallama aparatı çıkıyormuş kendiliğinden bir sorun yaşadınız mı
Myrtle Mlkmstf yasamadim cok sallamiyorum. Sallayarak uyutmuyorum. Gunduz oyun olsun diye hizli hizli salliyorum bazen hala saglam. Odaniz buyukse evet bu model olur. Elele madre 70.110 o da aynisi genel olarak
slnpkmm Odanız büyükse alın yoksa zor oluyor kocaman valla brn gittim küçük beşik aldım yıldım etrafından dolanıp dırmaktan
Mlkmstf slnpkmm odam çok küçük diye almayı düşüyorum bende çünkü mobilya beşikler çok enli bu biraz daha sığacak ölçüde
nurrr2601 kraft kullanıyorum memnunum boyunu ayarlayabiliyorsunda oğlum daha kücük oldugu için yüksek boyda kullanıyorum sallanma aparatı var