Tatlican Hahahah kizlar muhabbet olsun diye attim .Bunu 4yil önce yegenime yapmıştım Yumurtalar yumurta gibi ömru olsun diye , Ayna gibi parlak geleceği olsun diye Seker gibi ömru olsun diye Un bereketti sanırım Para maddi Skıntı çekmesin diye
TulayGeriDon Tatlican yaa herseyi geçtim. Emek vermene hayran kaldım. Tek tek emek vermissin. Ne güzel🩷
Nissy Tatlican Ne kadar güzel. 🥹🩷 Ben iki doğumumuda yurt dışında yaptım. O yüzden bana yapılan tek sürpriz bir süre kalacağım kayınpederimin evinin görümcelerim tarafından süslenmiş olmasıydı. Kendi ailem gelememişti. İkinci doğumumda da sadece ablam gelebilmişti ama en güzel hediyeydi bana.
Tatlican TulayGeriDon Çünkü bu kardesim sonuna kadar hakediyor nezaman skışsam taa istanbuldan yardima koşar ben sakaryadayım
minimina Tatlican emeğine sağlık çok güzel olmuş 💞 yumurta gibi önür nasıl oluyor ama o tabiri duymamıştım hiç
lidokain Tatlican sevimli tatlı görünüyor ve uğraş isteyen bir hediye ama bizim buralarda hiç böyle hediye görmedim gereksiz geldi ya
Birisimiki Tatlican yumurta gibi ömru olsun diye , Kız ellerine sqğlık hepsi güzelde. Yumurta gibi ömür nedir. Yumurta hemen kırılır ? 😄
Unicorn67 Tatlican isterdim ama olmadı 🤣 kimse hazirlamadi böyle birşey teyzeleri hediye getirmişti ama bende böyle şeyler seviyorum birdaha teyze yada hala olursam kesinlikle hazirliycam 🩷 çok güzel yapmissiniz emeğinize sağlık