potter34 Arkadaslar su anda prada paradoxe Intense kullaniyorum artik koku degistirmek istiyorum parfumlerinizi gorebilir miyim ne tavsiye edersiniz kizlar bodymistte istiyorum tavsiyelerinize acigimmm
Birerkekannesi_ potter34 victorias secret kullanıyorum hem parfüm hem de vücut spreyi olarak. Kesinlikle kokusu çok kalıcı. Daha önce de Zara’nın parfümünü kullanmıştım onlar da güzel oluyor.
zekkk Birerkekannesi_ Victoria Secret noir teaser ben bu parfümü kullanıyordum şimdi sitesin de dahi bulamiyorum almak istiyorum tekrar siz biliyor musunuz bu parfümü
zekkk potter34 Victoria Secret Noir teaser tek geçerim kokusu uzaktan bile geliyor naif ferah kokusu vsr
Birerkekannesi_ potter34 midnight bloom şu an kullandığım, asıl favorim olan peony crush ama artık bulamıyorum. Elimde olan diğerleri ise bare vanilla, bombshell.
Tubay- BENOYLEUYGUNGORDUMM birinci ve ikinci sıradaki yan yana olan ysl ve delina sanırım kokuları nasıl
Birerkekannesi_ zekkk ayy hayır bulamıyorum çünkü sanırım artık üretimi durdu. Onun gibi olan bir vücut spreyim de öylece dibinde kaldı kullanmaya kıyamıyorum. 😂 şu an midnight bloom kullanıyorum ona da bakabilirsiniz bence.
BENOYLEUYGUNGORDUMM Nacafa 2. Resimdeki Tom fordun yanında ki evet kaç yıllık parfümüm genç kızken kullanıyordum. Hatıra olarak saklıyorum onu🫠
vecihi Nishane Ani Delina Baccarat Rouge En sevdiklerimden 🤍 çok kalıcılar ve ne zaman kullansam iltifat alırım
Nrkzy potter34 bendekiler elie saab le parfüm,narciso rodriguez for her ,versace crystal noir, Armani si ,ysl mon Paris, jean paul gaultier scandal,Dior pure poison ,Dior addict, lancome la Nuit tresor