Pamuk_bebegim42 Kızlar selam yarın arkadaşlarım gelecek profiterol yapmayı düşünüyorum ama o çikolata sosunu şimdi yapıp dolaba koysam donuyo ya sabah mi yapsam sizce sosu siz nasıl yapıyorsunuz
niluna Pamuk_bebegim42 doktor oetkerin profiterolünü deneyin hem zahmetsiz hemde çok güzel oluyor yarına kalsada sosu donmuyor
Duyulurum Pamuk_bebegim42 ben hep önceden yaparım hiç donmaz. Happyfoods YouTube hesabındaki tarifle yapıyorum
Zumra_Fatma Pamuk_bebegim42 ben cikolata sosunu yapip bi kavonozun icinde dokuyorum her servis ettigimde uzerine doküp susluyorum
vecihi Ay kız şimdi yaptım. 🤣 ben soğuyana kadar karıştırıyorum üzeri kabul bağlamasın diye. Soğuduktan sonra bir şey olmuyor. Ama sıcakken bırakırsam kabuklanıyor.
nadidelifora Pamuk_bebegim42 pisirdikten sonra üzerine değecek şekilde poşet kapatın. Yani buzdolabı poşetini tenceredeki kremanın üstüne yapıştırın. Tencerenin kapağını kapatın. Yarın üstündeki poşeti alın ve biraz çırpın. Asla kuruma donma olmaz 🌸
Rez Pamuk_bebegim42 hazır paket çikolatalı sos yapıyorum bir kaç günde kalıyor dolapta sos yani donma olmuyor