Kızlar oğlum 3 yaşına girecek 1 2 aya ,o kadar zor bir çocuk ki , her istediğini yaptırmak istiyor ,boyle bir taviz vermememize rağmen ,bugün dışarda isim vardı biracak kimsem olmayınca beraber gittik giderken herşey yolundaydi dönüşte çok mizmizlanmaya başladı neyse dedim eve gidiyoruz o kadarlikdan birşey olmaz ,sonra otobüse bindik Allah’ım bir ağlıyor bana vuruyor,tırnaklarını ellerime geçiriyor ,yani nasıl sakinlestirecegimi bilemedim bir kadin kraker yiyordu onu uzattı bende biliyorum alırsa o sinirle yere fırlatacak bir iki tane sakinleşir belki diye aldım yok aldı elimden kırdı yine bana vurmaya çalışıyor ben izin vermiyorum tabi daha çok sinirleniyor dikkatini dağıtmaya çalışıyorum bu sefer daha çok öfkeleniyor dedim öfkesini yaşasın biraz susayım bu sefer de asla susmadı ,otobüs ineyim dedim daha eve var yürürüz yapacak birşey yok diye düşündüm yok susmadı kendini yerlere atıyor o kadar. Çok sinirlendim ki kendimi tutuyorum sabrediyorum kizmiyim. Diye zor bela eve geldik yolda asla sözümü dinlemeyen çocuk eve gelince sozumu dinlediceketini çıkar doğru yatağa dedim gitti uyudu arada bir baktı yüzüme ama gulumsemedin sınırlı bir ifadeyle baktım uyudu sonra ama çok moralim bozuldu ben nasıl sakilentirecem dışarda bu çocuğu ne zaman bir yere gitmeye kalksam aynı krizler evden çıkamaz oldum dışarı çıkmayı da çok seviyor aslında ama her gördüğünü istiyor asla sözümü dinlemiyor ben napmam gerekiyor bilmiyorum artık o krizlerde nasıl davranmam gerekiyor onu da bilmiyorum Allah aşkına birşey diyin bir yardimci olun napcagimi şaşırdım ,eşim de yoğun calisiyor du bu dönem o sinirle onu arayıp mesaiye kalmamasinj söyledim çok moralim bozuk napcagimi sasirdim