1234hevlin Bebegın boynuna kehribar kolye takmaya korkan var mı benim gibi? Yada takanlar memnun mu bir sıkıntı oldu mu?
EsrraZ 1234hevlin benim bebeğim çok hareketli çok dönüyor ben bileklik aldım canım bence risk boyun sürekli tak çıkar yapmak gerekebilir
Hiilyuss 1234hevlin ben doğdugundan beri takıyorum hiç çıkarmadım bebem de çok haraketlidir nerde bokluk orda bebem bir sorun yaşamadık😂 doğdu dogalı takılı oldugu için de çekistirmiyor da alışmış. 16 aylık
1234hevlin EsrraZ bana annem hediye almıs kolye ben de kolyeden korkuyorum bari onu bileklik yapayım. Yada ayak bılegı daha da mı guvenıkır acaba. Elleri hep agzında ya
EsrraZ 1234hevlin elini ağzına alırda bilekliği ağzına nasıl alacak canım ben aylardır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ama ben direk bileklik şeklinde aldım
Hiilyuss 1234hevlin dişleri ağrısız çıkarıyor ama salyası haddinden de fazla bizde yani etkisi var mı yok mu anlamadım 😂 yani önüne kase koysam dolar ahhsfhfhjc
Yarenylmzz 1234hevlin yani bilmiyorum bebeğim 18 aylık hiç ateş vs yaşamadı diş çıkarırken huysuzluğu olmadı sadece iştahsızlık yaşadı