hunilikurbik Mercimek çorbası yaptım yanına salata yapacağım ana yemek düşünüyorum bulamadım saat kaç oldu. Sizler neler yaptınız
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU hunilikurbik ayyy kız bende aynı mercimek çorbası yaptım bide ıspanaklı kek yaptım ana yemek yok ortada hala
gencmom_ hunilikurbik size geliyim mi canım mercimek çorbası cekti Bi baktım mercimek yok Tavuk pilav salata
hunilikurbik uykusuzanne__ beynim patlayacak düşünmekten valla ne zor bişey ya ne yapsam acaba diye düşünmek 😅
PamukPrensesannesii hunilikurbik Basit gelebilir ama ben mercimek çorbası + makarna ikilisini çok seviyorum tat uyumu çok güzel ☺️
hunilikurbik PamukPrensesannesii bende bayılırım gerçekten hem kolay hem doyurucu oluyor ama daha dün yedik makarnayı be 😅😅😅
hunilikurbik bisenakillisinzaten ayy aklımdaki yemekti fırına atmayı düşünüyodum da üşeniyodum,😅 kalkayım da yapayım bari
papatya__ hunilikurbik tavuk çorbası bulgur pilavı salata yoğurt sizde makarna veya pilav kavurma yapabilirsiniz
Rabiiul hunilikurbik mercimek çorbası yapmak için mutfağa girdim sular kesilmiş geri oturdum süt sağıyorum 😆