meliko04 Merhabalar🌸 6,5 aylık bebeğe ek gıda olarak cennet hurması verilir mi? Doktorun verdiği liste de yazmıyor ama bi sorayım dedim sizler verdiniz mi versem bişey olur mu çok tatlı bişey ya bilemedim erken mi daha ay olarak
Yarim_Kilo_Kiyma meliko04 ek gıdada olan bebek için özellikle tatlı ve myevele için acele etmeyin derim. Çok istersenide tadına bakabilir
maygirl meliko04 meyvelere gecmedyseniz denettrmeyin cnku ek gidada mevlerin yani tatli besinlerin keşfine varan bebeklern geneli sebze sut urunleri gbi cou gidayi kabul etmekte zorlaniyor.
Hiilyuss meliko04 ben yediriyordum içerik açısından zengin bir de kabızlıgo önlüyor diye biliyorum yanlıs da biliyo olabilirim 😂
MoonCrystal meliko04 bazı besinlere ay ekliyorlar şu kadar üzeri bu kadar üzeri diye ama doktorlar 1 yasa kadar bal ,süt yasak diyor bu yüzden verilebilir bence
meliko04 Yarim_Kilo_Kiyma aynen çok faydalı ama baya da şekerli bilemedim o yüzden🤷🏽♀️ belki tattırırım biraz☺️
meliko04 maygirl meyveleri 3 gün kuralıyla tattırdım ama kızım tatlı şeyleri sevmiyor🥹 çok zorlanıyorum o yüzden meyve yedirirken sebze de daha rahatız🥲