Bulut_8 8bucuk aylık oğlum 9:30da uyuyor gece iki kere mama içiyo normal mi siz kaç kere kac cc beslıyosunuz
bisenakillisinzaten Bulut_8 9 aylık kızım hiç belli olmuyor gece kaç kere kalktıgi, mesela dün gece 4-5 kere kalktı ama hepsinde emmek istemedi sadece 2-3 kere emdi diğer iki kalkışında da tekrar sallayarak uyuttum
yasminspars Bulut_8 bizde 7 buçuk aylığız gece iki ve ya üç kere uyanıyor emziriyorum ben o yüzden pek bilgim yok
buddyx Bulut_8 akşam 8 de uyuyorlar gece 12 ve gece 4 de mama içiyorlar 120 cc gece 12 de gece 4 de 90 cc içiyorlar 8 de uykuya geçerken de 150 cc içiyorlar ama gündüz iyi beslenirlerse direk gece 4 de 150 cc içiyorlar
buddyx Bulut_8 yok ikizlerimi 6. Ayında odalarını ayırdım öyle rahatladık şükür çok uyanıyorlardı beşikte dönemeyip uyanıyorlardı odaları ayırınca daha rahat uyuyorlar
ZeydsMom Degisiyor bazen 2 defa kalkar bazen bi defa bazen bakarsin hic kalkmaz. Kalkar ama mama istemez. Yani degisiyor. Bebekleri anlamak zor ya bi konussalsr da anlasak dertlerini 😄