geldi bebeğim 15.5 aylık iki uyku yapıyor ama gece uykusu çok geç saate kalıyor. tek uyku yaparsa geve uykusu 20.30-21. 00 ideal saate geliyor ama bebeğim ikinci uykuyu yapmada duramıyor saat 17 gibi uykusu geliyor sizin bebeklerinizin uyku düzeni nasıl
Yazmelegi_ geldi 15 aylık olmak üzere kızım sabah 9.30 10 gibi kalkiyor günde tek uyku yapıyor oda 1 veya 1.30 gibi bazen 1 saat bazen 2 saat uyuyo sonra ki uykumuz da aksam 11 de gece de 3.4 arası mama için uyaniyo
talyaninmom geldi Bizde aynıyız 16 aylık olduk. İki uyku yapıyor gece uykusu geçe kalıyor. 3-3:30-4:30 uyku aralıkları. Tek uyku deniyim dedim duramadı 😌 bi süre böyle gidicek sanırım gündüz uykuları 1 saat olunca uyandırıyorum mecbur
talyaninmom geldi geçe kaldığı içinde gündüz erken uyandıramıyorum bugün 9:30’da zar zor uyandırdım çığlık kıyamet 😅 kısır bir döngüde gibiyiz. Sizde gece uykusuna direnme var mı? Min 30 dk uyutmaya çalışıyorum max 1 saat sürüyor her gece
hellokitty8 geldi 16 aylık olmak üzereyiz gündüz öğlen 2 saat uyuyor akşam 19.00-20.00 arası gece uykusuna geçiyor
Busramustim geldi bebeğim 14 aylık 1 aydır tek uyku uyuyor saat. 5 de uykusu geliyor huysuzlanıyor ama uyutmuyorum uyuduğu zaman gece uykusuna geç yatıyor
Fasi geldi 14 aylık oğlum bazen öğleden önce ve sonra olacak şekilde 2 kere uyuyor bazen 1.30-2 gibi uyumak istıyor gündüz 5 gibi uyumak ıstediğinde uyuttmuyorum kesinlikle oyun oynuyoruz bir şekilde oyalıyorum ki aksam geç uyumasın en geç 10 da uyumuş oluyor akşamda sabahta 6 gbi süte kalkıyor
geldi çok teşekkür ederim yazan annelere bende iki gündür akşam 2. uykuyu yaptırmamaya başladım 20.00 de gece uykusuna yatıyor güzel oldu ama geçe sık uyanmaları hala aynı şekilde 1-2 sattr bir kalkıyor