aysebb yeliz87 Yani içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın zorunlu değil ben yaptırmıştım yaptırmayanda çok
curlymomms yeliz87 ben yaptirmadim zaten 12. ayda asi olacak ayni asi bu arada. zorunlu diye aradilar hayir zorunlu degil yaptirmak istemiyorum diye soyledim
yagmur35yy yeliz87 kendi kararınız ben yaptırdım ebem bana bıraktı ama gene sağlık için yapma taraftarindaydi
likeli yeliz87 yumurta beyazına alerji çıkarsa 9. Ayda yapmayız demişlerdi bana da kızımda alerji çıkmadığı için aşıyı yaptılar alerji çıksaydı yapılmayacaktı zaten
yeliz87 aysebb ya simsi alerji durumuda var yumurta beyazi cikti oyuzden 1 yasinda yaptirabilrsin dedi doktor riske girmeye gerek yok dedi 1 yasindada kizamim asisi varmis daha iyi olucak bu ek doz mus zaten
leylannpembemontu curlymomms 9 ve 12. Aydaki aşılar aynı mı niye o zaman 9 da yapıyorlar bebeğim 6 aylık ondan soruyorum bende yaptırmak istemem
yeliz87 leylannpembemontu ek dozmus bu kizamik salgini varmis vs vs oyle soyledi bizede 3 ay cocugu korurum diosaniz yaptirmayin dedi dokuntusu olan insanlarda uzak tutun dedi 1 yasinda ayni asi yine yapiliyor dedi
curlymomms leylannpembemontu gocmenler ulkemizd cok fazla giris yaptigi icin kkk yani kizamik, kabakulak, kizamikcik hastaliklari artmis o sebepten dolayi 9. aya bu asiyi koydular bir kac senedir . istege bagli
yeliz87 Evet bu istege bagli bi asiymis bide bende ilk cok kararsiz kaldm ama 1yasindada aynj asi yapilcak deyince vazgectim zaten 3 ay var yani
yeliz87 Birde alerji dr yapttiemak isterseniz saglk ocagindan kayit actirin hastnede yapalim dedi biz bide saglik ocagindaki dr la gorustuk sizin karariniz dedi