Mirimo Ya kızlar geçen gün kadın doğum doktoruna göründüm 4aydir korumasız ilişki oluyor çocuk istiyoruz çünkü 2.yani Doktor iki keredir gidiyorum diyor bana yumurtlama olmuş ilişki yaşayabilirsiniz olur dedi ben anlamadım ki
baharkiz Mirimo yumurtlama adet bitrikten sonra 14 günde oluyor yani o sıra en yüksek hamile kalma oranına sahipsiniz
onay02 Mirimo innovita ovulasyon testi alıp yumurtlamanı takip et belki de erken ya da geç yumurtluyorsundur testte yumurtlama görürsen ilişki yaşarsın garanti olur ben öyle hamile kaldım ilk denemede
bisenakillisinzaten Mirimo benim ikinci bebeğim korunmasız ilişkiden 5 ay sonra olmustu. Kesinlikle stres yapmayın en büyük etkeni bu. Bide ilişkiye daha sık girin
klnkaysnr Hemen olmayabilir doğal bir durum bu. Ayrıca yumurtlama günlerini doğru bir şekilde takip edip yaparsanız şansınızı artırmış olursunuz. Strese girdikçe de engellersiniz kendinizi.
rabilay Yanılmıyorsam eğer adetten 15 gün sonra falan doğurgan dönemi oluyor kadınların o zamanlarda deneyebilirsiniz
Deletedmom_984 Ovülasyon testi alın adetiniz geçtikten 10 gün sonra kullanmaya başlayın net olarak hangi gün yumurtladığıızı o gösterir