sevalg 7 aylık bebislerin uyku düzeni nasıl, kaç uyku yapıyorsunuz günde, gece uykusu nasıl? Bizimki bir 2 bir 3 uyku yapıyor. Gece çok sık uyanıyor. Uykusuz kaldığında çok huysuz oluyor.
baharkiz sevalg gündüz uykularının uzunluğuna gpre değişir benim bebeğim kısa uyuyor o yüzde 3 uyku yapıyoruz
prensprenses2 sevalg Sabah 2 veya 3 uyku yapıyor gece hic uyumuyor sabaha kadar salıncakta uyusun diye sallıyorum
sevalg baharkiz sabah 5bucukta uyandı. Erkenden uykusu geldi 9.15e kadar anca tuttum. Her zaman aynı olmuyor 2 saat uyumuş. Öğleden sonra 1 uyku daha yapacak ama akşama kadar dayanamiyor. Erkenden uykusu geliyor. Akşam erken yatınca sabah 5bucukta uyanıyor.
baharkiz sevalg 5.30 da uyanınca yeniden yatırın uyumazsa 20 dk falan bekleyin yeniden deneyin asla ışık açmayın ve onu öğle uykusundan saymayın sanki gece uyanması gibi görün ben öyle yaparak geç uyanmasını sağlafım
sevalg prensprenses2 kolaylıklar diliyorum, benimki de çok fazla uyanıyor ama bir şekilde adapte olmaya çalışıyorum
buddyx sevalg 7.5 aylıkken 2 uyku yapıyorlardı 1.30 saat sabah 1.30 saat akşam üstü gece de 8 de uykuya geçip sabah 6:30 da kalkıyorlardı 8 aylıklar hala öyle