hibka23 Arkadaşlar ertesi gün hapi olan ella içince emzirme yapılabiliyor mu yada yapan var mı bilgisi olan dönüş yapabilir mi nüfffennn helppp 😞
yasminspars hibka23 eğer içmediyseniz ertes72 alın onunla 8 saat sonra sütünüzü sağıp dökerek emzirebilirsiniz ama ella ile 1 hafta emzirmek yasak sütlerinizide sağıp dökmek zorundasınız bende ertes kullandım doktorumda ertes önerdi
TospikEmirr hibka23 bende içim eczacı 5 saat demişti burda 1 hafta diyorlar ne yaptınız bebeğinizi emzirdiniz mi bi sıkıntı olmadı umarım
Rabia16 hibka23 Ben emziriken lovex diye ertesi gün hapı kullanmıştım bebeğim çok küçüktü ilk ilişkide kaza olmuştu çok korkmuştuk o yüzden kullandım. Eczacı eşime bir şey olmaz demiş ama ben yine 6 saat emzirmemiştim. Hemen adet olmuştum
hibka23 oksallll gece emzirmek durumunda kaldım , acaba ne gibi bir yan etki yapar ya çok canım sıkıldı bu duruma 😣
hibka23 yasminspars ella içmiştim ya bilmediğim için keşke onu içseydim , dün gece de durmayınca yeri göğü inletti mecbur emzirmek zorunda kaldım inşallah bir şey olmaz ne yaptıysam oyalayamadim 😞